Parsley, Sage, Rosemary And Thyme (Remastered) (CD)

Simon & Garfunkel

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Scarborough Fair/Canticle
  2. Patterns
  3. Cloudy
  4. Homeward Bound
  5. The Big Bright Green Pleasure Machine
  6. The 59th Street Bridge Song (Feelin´ Groovy)
  7. The Dangling Conversation
  8. Flowers Never Bend With The Rainfall
  9. A Simple Desultory Philippic (Or How I Was Robert McNamara´d Into Submission)
  10. For Emily, Whenever I May Find Her
  11. A Poem On The Underground Wall
  12. 7 O´Clock News/Silent Night
  13. Patterns (Previously Unreleased)
  14. A Poem On The Underground Wall (Previously Unreleased)



Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Simon & Garfunkel Label Columbia
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK787730.2