Part II (CD)

Brad Paisley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Two Feet Of Topsoil
  2. I´m Gonna Miss Her
  3. Part Two
  4. Wrapped Around
  5. Two People Fell In Love
  6. Come On Over Tonight
  7. You´ll Never Leave Harlan Alive
  8. I Wish You´d Stay
  9. All You Really Need Is Love
  10. Munster Rag - (instrumental)
  11. You Have That Effect On Me
  12. Too Country - (with George Jones/Bill Anderson/Buck Owens)
  13. Old Rugged Cross, The - (live)



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall spor 13
Artist Brad Paisley Label Sbme Special MKTS.
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK798794.2