Partygoing (CD)

Future Bible Heroes

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Drink Is Just the Thing
  2. Sadder than the Moon
  3. Let´s Go to Sleep (And Never Come Back)
  4. Satan, Your Way Is a Hard One
  5. A New Kind of Town
  6. All I Care About Is You
  7. Living, Loving, Partygoing
  8. Keep Your Children in a Coma
  9. How Very Strange
  10. Love Is a Luxury I Can No Longer Afford
  11. Digging My Own Grave
  12. Drink Nothing But Champagne
  13. When Evening Falls on Tinseltown


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Future Bible Heroes
Label Merge Leverandør Import
Bestillingsnummer MRG50472.2