Passing Through (CD)

Randy Travis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Four Walls
  2. Angels
  3. Daddy Never Was
  4. I´m Your Man
  5. Love Is Alive And Well
  6. Pick Up The Oars And Row
  7. Place To Hang My Hat, A
  8. I Can See It In Your Eyes
  9. My Poor Old Heart
  10. Right On Time
  11. Running Blind
  12. That Was Us
  13. Train Long Gone



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Randy Travis
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WOEN886348.2