People Get Ready (CD)

The Chambers Brothers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Yes Yes Yes
  2. Tore Up
  3. Reconsider Baby
  4. You've Got Me Running
  5. People Get Ready
  6. Money (That's What I Want)
  7. You Can Run (But You Can't Hide)
  8. Hooka Tooka
  9. Call Me
  10. Summertime
  11. Your Old Lady
  12. It's All Over Now


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 12
Artist The Chambers Brothers Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ESMM5695932.2