People Gonna Talk (CD)

The James Hunter Six

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. People Gonna Talk
  2. No Smoke Without Fire
  3. You Can't Win
  4. Riot In My Heart
  5. Til Your Fool Comes Home
  6. Mollena
  7. I'll Walk Away
  8. Watch And Chain
  9. Kick It Around
  10. Don't Come Back
  11. It's Easy To Say
  12. Tell Her For Me
  13. Talkin' 'Bout My Love
  14. All Through Cryin'


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The James Hunter Six
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP612187.2