Performocracy (CD)

The Poodles

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Want It All
  2. Until Our Kingdom Falls
  3. Father To A Son
  4. I Believe In You
  5. Cuts Like A Knife
  6. As Time Is Passing
  7. Love Is All
  8. Your Time Is Now
  9. Action!
  10. Bring Back The Night
  11. Vampire´s Call
  12. Into The Quiet Night
  13. Don´t Tell Me (Bonus Track)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Poodles
Label Frontiers Leverandør Import
Bestillingsnummer FTTR105112.2