Permanent Vacation: Selected Label Works Vol. 2 (2CD)

Diverse Electronica

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Neeve (The Time And Space Machine Mix)
  2. Need Your Lovin (Dub Mix)
  3. Beam Me Up (Jacques Renault Remix)
  4. Coma Cat
  5. Reckless With Your Love
  6. Delta NRG
  7. Get It Right
  8. Lurking (With A Distance) (Tensnake Dub)
  9. Miracle (Bogdan Irkük Remix)
  10. Come To Me
  11. My Fantasy (Bottin Remix)
Disk 2
  1. I Need You Tonight feat. Olga Ponomaryova
  2. Serenity
  3. Prism
  4. Neeve (Permanent Vacation Tropical Heat Remix)
  5. Zucker Hut
  6. Matildas Dream
  7. German Love Letter (Permanent Vacation Remix)
  8. L-O-V-E (Kem Fuego´s Version)
  9. Beam Me Up (The Loving Hand Remix)
  10. The Indian (Mock & Toof Remix)
  11. Beam Me Up (Bostro Pesopeo Remix)


Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Diverse Electronica
Label Permanent Vacation Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PEVA50.2