Person To Person/Warmer Communications (2CD)

Average White Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Person To Person
  2. Cut The Cake
  3. If I Ever Lose This Heaven
  4. Cloudy
  5. TLC
  6. I'm The One
  7. Pick Up The Pieces
Disk 2
  1. Love Your Life
  2. School Boy Crush
  3. I Heard It Through The Grapevine
  4. Walk Tall (bonus track)
  5. I'm Gonna Make You Love Me (bonus track)
  6. Your Love Is A Miracle
  7. Same Feeling Different Song
  8. Daddy's All Gone
  9. Big City Lights
  10. She's A Dream
  11. Warmer Communications
  12. Price Of A Dream, The
  13. Sweet And Sour
  14. One Look Over My Shoulder (Is This Really Goodbye)


Utgitt 1977 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Average White Band
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSD2032