Phases And Stages (CD)

Willie Nelson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Phases And Stages (Theme) / Washing The Dishes
  2. Phases And Stages (Theme) / Walkin´
  3. Pretend I Never Happened
  4. Sister´s Coming Home / Down At The Corner Beer Joint
  5. I´m Falling Love Again, (How Will I Know)
  6. Bloody Mary Morning
  7. Phases And Stage (Theme) / No Love Around
  8. I Still Can´t Believe You´re Gone
  9. It´s Not Supposed to Be That Way
  10. Heaven or Hell
  11. Phases And Stages (Theme) / Pick Up The Tempo / Phases And Stages (Theme)



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Country Antall spor 11
Artist Willie Nelson Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHFL82192.2