Phone Power (CD)

They Might Be Giants

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Apophenia
  2. I Love You for Psychological Reasons
  3. To a Forest
  4. I Am Alone
  5. Say Nice Things About Detroit
  6. Trouble Awful Devil Evil
  7. Ecnalubma
  8. Daylight
  9. Sold My Mind to the Kremlin
  10. It Said Something
  11. Impossibly New
  12. I´ll Be Haunting You
  13. Got Getting up so Down
  14. What Did I Do to You?
  15. Shape Shifter
  16. Bills, Bills, Bills
  17. Black Ops Alt
  18. I Wasn´t Listening


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist They Might Be Giants
Label Idlewild Recordings Leverandør Import
Bestillingsnummer IDLW142.2