Picking Up The Pieces (CD)

The Nimmo Brothers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. All Because Of You
  2. Bad Luck
  3. It's Not About You
  4. Unfinished Business
  5. Bring It On Home
  6. Gotta Slow Down
  7. Better Day
  8. Nothing In Chicago For Free
  9. In Too Deep
  10. You Don't Know


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Nimmo Brothers
Label Armadillo Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer ARMD00027