Pincus And The Pig: A Klezmer Tale (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Did You Hear of Boychik Pincu
  2. Duck and Birdie
  3. Suddenly Pincus Spied a Cat...
  4. Zeyde Comes Out
  5. No Sooner Had They Disappeared Inside...
  6. So Now This Is How Things Stood
  7. Fly Down and Tease the Pig...
  8. Suddenly Cossacks Sprang Out of the Woods
  9. Now Imagine the Triumphant Procession
  10. And If You Listen Very Carefully...
  11. Scheherezade
  12. Waltz
  13. Gnoissienne
  14. Mazzesinsel Strut


Utgitt 2004 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Shirim Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer TZA7195.2