Pink Panther Party (CD)

Punish Yourself

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. ... Than A Thousand Suns
  2. Shiva Only Is God
  3. End Of The Western World
  4. (My Name Is) Legion
  5. A Russian Lullaby
  6. Zmeya
  7. Born In Thorns / Torn To Pieces
  8. Deadmeatpetroleum
  9. This Is My Body, This Is My Gasoline
  10. Satan Buddies
  11. You Ain´t Got Me
  12. Welcome To Now


Format CD Sjanger Metal
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Punish Yourself Label Season Of Mist
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer SOM210


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende