Plague Mass (CD)

Diamanda Galas

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. There Are No More Tickets To The Funeral
  2. This Is The Law Of The Plague
  3. I Wake Up And I See The Face Of The Devil
  4. Confessional (Give Me Sodomy Or Give Me Death)
  5. How Shall Our Judgement Be Carried Out Upon The Wicked?
  6. Let Us Praise The Masters Of Slow Death
  7. Consecration
  8. Sono L'Antichristo
  9. Cris D'Aveugle
  10. Let My People Go



Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 10
Artist Diamanda Galas Label Mute
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDSTUMM83