Plain Dirt Fassion/Partners, Brothers And Friends (Remastered) (CD)

Nitty Gritty Dirt Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Long Hard Road (The Sharecropper´s Dream)
  2. High Horse
  3. Face On The Cutting Room Floor
  4. Two Out Of Three Ain´t Bad
  5. Must Be Love
  6. I Love Only You
  7. Run With Me
  8. Cadillac Ranch
  9. ´Til The Fire´s Burned Out
  10. Video Tape
  11. Modern Day Romance
  12. Other Side Of The Hill
  13. Home Again In My Heart
  14. Telluride
  15. Old Upright Piano
  16. Partners, Brothers And Friends
  17. Redneck Riviera
  18. Queen Of The Road
  19. As Long As You´re Loving Me
  20. Leon McDuff


Utgitt 1984 Reutgitt 2015
Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 20
Artist Nitty Gritty Dirt Band Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD1209