Play Good Music! (CD)

The Yum Yums

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Gonna Have A Good Time
  2. Too Much Of A Good Thing
  3. I Like Good Music
  4. It Must Be Love
  5. I´m In Love (With Not Being In Love With You)
  6. Just Friends
  7. All I Wanna Do
  8. And A Whole Lotta You
  9. Let´s Go Baby
  10. Do Ya, Do Ya, Do Ya
  11. Good Thing Going
  12. Yummy Love
  13. Bye Bye Baby


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Yum Yums
Label House Of Rock Records Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer HORR5