Play It Cool Man, Play It Cool (CD)

Tibby Edwards

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Flip, Flop and Fly
  2. Play It Cool Man, Play It Cool
  3. There Ain't No Better Time
  4. Long Time Gone
  5. Shift Gears
  6. You Made a Believer out of Me
  7. C'est Si Tout
  8. It'll Be a Long, Long Time
  9. Fool That I Was (I Asked for More)
  10. (I Don't Want to Say I Love You) But I Do
  11. I'd Come Running
  12. Walkin' and Cryin' with the Blues
  13. Why Can't You Be Mine
  14. I'm Still in Love with You
  15. Come on Chere (Let's Have Fun)
  16. Mine Forever
  17. Too Proud to Wear My Name
  18. If You Love Me, Let Me Know It
  19. I Can't Face the Future
  20. If You Lose, You'll Understand
  21. That's How I Was Lost
  22. Cry, Cry Darlin'
  23. What Has Become of You
  24. Try to Understand
  25. Just a Few More Tears
  26. Uninvited
  27. Big Mamou
  28. Teenage Troubles
  29. Day Dreaming
  30. Promises
  31. Memory of a Lie
  32. One More Night
  33. Forever Is a Long Long Time
  34. Congratulations to You


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 34 Artist Tibby Edwards
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16557