Play Me: Sweet And Nice - Special Edition (CD)

Marcia Griffiths

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sweet Bitter Love
  2. Gypsy Man
  3. There's No Me Without You
  4. First Time I Saw Your Face
  5. I Just Don't Want To Be Lonely
  6. Here I Am Baby (Come And Take Me)
  7. Everything I Own
  8. Green Grasshopper
  9. Play Me
  10. Children At Play
  11. Mark My Word (Bonus Track)
  12. First Cut Is The Deepest (Bonus Track)
  13. Melody Life
  14. Work And Slave (Bonus Track)
  15. Working To The Top (Bonus Track)
  16. Don't Let Me Down (Bonus Track)
  17. Band Of Gold (Bonus Track)
  18. Put A Little Love In Your Heart (Bonus Track)
  19. I See You My Love (Bonus Track)
  20. It's Too Late (Bonus Track)
  21. Baby If You Don't Love Me (Bonus Track)
  22. Love Walked In (Bonus Track)
  23. When Will I See You Again (Bonus Track)
  24. Play Me (part 2) - Griffiths, Marcia & Lloyd Charmers



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Marcia Griffiths
Label Trojan Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5050159933525