Playlist: The Very Best Of Johnny Cash & June Carter Cash (CD)

June Carter Cash & Johnny Cash

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Jackson
  2. Long-Legged Guitar Pickin' Man
  3. Ole Slewfoot
  4. I Got a Woman
  5. It Ain't Me Babe
  6. Pack Up Your Sorrows
  7. Old Time Feeling
  8. If I Were a Carpenter
  9. The Loving Gift
  10. I Got a Boy and His Name is John
  11. Life Has Its Little Ups and Downs
  12. No Need To Worry
  13. You and Me
  14. Far Side Banks of Jordan


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Johnny Cash, June Carter Cash, June Carter Cash & Johnny Cash
Label Sony Music Bestillingsnummer 0886919911428