Playlist: The Very Best Of Mary-Chapin Carpenter (CD)

Mary Chapin Carpenter

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stones In The Road
  2. Shut Up And Kiss Me
  3. I Take My Chances
  4. I Feel Lucky
  5. Halley Came To Jackson
  6. I Am A Town
  7. Quittin´ Time
  8. Down At The Twist And Shout
  9. He Thinks He´ll Keep Her
  10. Only A Dream
  11. The Hard Way
  12. Passionate Kisses
  13. Late For Your Life
  14. 10,000 Miles


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Mary Chapin Carpenter
Label Sony Music Leverandør Import
Bestillingsnummer PLLT542364.2