Playlist: The Very Best Of Montgomery Gentry (CD)

Montgomery Gentry

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hillbilly Shoes
  2. She Couldn´t Change Me
  3. Wanted Dead or Alive
  4. My Town
  5. Speed
  6. Hell Yeah
  7. Gone
  8. Some People Change
  9. Lucky Man
  10. What Do Ya Think About That
  11. Back When I Knew It All
  12. Roll With Me
  13. One In Every Crowd
  14. While You´re Still Young


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Montgomery Gentry
Label Sony Music Leverandør Import
Bestillingsnummer PLLT191983.2