Playlist: The Very Best Of The Partridge Family (CD)

Partridge Family

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come On Get Happy
  2. I Think I Love You
  3. I Can Feel Your Heartbeat
  4. Point Me in the Direction of Albuquerque
  5. Doesn´t Somebody Want to Be Wanted
  6. I´ll Meet You Halfway
  7. Echo Valley 2-6809
  8. I Woke Up in Love This Morning
  9. Summer Days
  10. It´s One of Those Nights (Yes Love
  11. Am I Losing You
  12. Breaking up Is Hard to Do
  13. Looking Through the Eyes of Love
  14. Roller Coaster


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Partridge Family
Label Sony Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL371298.2