Plays Jazz For Dancing/Let's Face The Music And Dance (CD)

Maynard Ferguson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Secret Love
  2. 'Tis Autumn
  3. Soft Winds
  4. 'Round Midnight
  5. I'm Beginning To See The Light
  6. Stompin' At The Savoy
  7. It Might As Well Be Spring
  8. I'll Be Seeing You
  9. If I Should Lose You
  10. Where's Teddy
  11. Hey There
  12. Mangos
  13. Don't Take You Love From Me
  14. My Foolish Heart
  15. Let's Face The Music And Dance
  16. You Don't Know What Love Is
  17. It's Only A Paper Moon
  18. Party Is Over
  19. Masquerade Is Over
  20. Let's Do It
  21. Spring Is Here
  22. It Could Happen To You
  23. Teach Me Tonight
  24. Do Nothin' 'til You Hear From Me
  25. Don't Take Your Love From Me
  26. Let's Fall In Love


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Maynard Ferguson
Label Jazz Beat Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer JB514