Plays With Buck Clayton, Vic Dickenson & Bud Freeman (CD)

Pee Wee Russell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Pee Wee´s Blues
  2. What´s The Pitch?
  3. Dreamin´ And Schemin´
  4. Cutie Pie
  5. Oh! No!
  6. Pee Wee´s Song
  7. Oh Yes!
  8. Missy
  9. Are You There?
  10. Write Me A Love Song Baby
  11. This Is It
  12. But Why?
  13. That Old Feeling
  14. I´ve Got The World On A String
  15. Exactly Like You
  16. It All Depends On You
  17. If I Had You
  18. Out Of Nowhere
  19. Pee Wee´s Blues
  20. I Used To Love you
  21. Oh No!


Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Pee Wee Russell
Label Lone Hill Jazz Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer LHJ10347


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende