Pleasure And Pain / Sometimes You Win (CD)

Dr. Hook

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Sharing The Night Together
  2. Sweetest of All
  3. Storms Never Last
  4. I Don't Want To Be Alone Tonight
  5. Knowing She's There
  6. Clyde
  7. When You're In Love With A Beautiful Woman
  8. Dooley Jones
  9. I Gave Her Comfort
  10. You Make My Pants Want To Get Up And Dance
  11. Better Love Next Time
  12. In Over My Head
  13. Sexy Eyes
  14. Oh Jesse
  15. Years From Now
  16. I Don't Feel Music Like Smilin'
  17. When You're In Love With A Beautiful Woman
  18. What Do You Want
  19. Love Monster
  20. Mountain Mary
  21. Help Me Mama
  22. [Untitled]


Utgitt 1978 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Dr. Hook
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD906