Polaroids: A Greatest Hits Collection (CD)

Shawn Colvin

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Steady On
  2. Diamond in the Rough
  3. Shotgun Down the Avalanche
  4. Round of Blues
  5. Polaroids
  6. I Don´t Know Why
  7. Every Little Thing (He) Does Is Magic
  8. This Must Be the Place (Naïve Melody)
  9. Sunny Came Home
  10. You and the Mona Lisa
  11. Get Out of This House
  12. The Facts About Jimmy
  13. Whole New You
  14. A Matter of Minutes
  15. I´ll Be Back



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Shawn Colvin
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY93452.2