Poor Ramber (USA-import) (3CD)

Ralph Stanley

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Sharecropper's Son
  2. Hemlock and Primroses
  3. That Beautiful Woman
  4. Poor Rambler
  5. Lonesome
  6. Lost Train
  7. Row Hoe
  8. Wonderful World Outside
  9. Sweet Sally Brown
  10. Love Please Stay
  11. I'm Better Off Now That You're Gone
  12. You Could Never Be True
  13. Roll on Buddy
  14. I'm Coming Back But I Don't Know When
  15. I'm Coming Down the Road
  16. Rabbit in the Log
  17. In the Pines
Disk 2
  1. Over the Sunset Hill
  2. Going up Home to Live in Green Pastures
  3. What Kind of Man
  4. I Want a Clear Record
  5. Prepare Me O Lord
  6. I Wanna Go Home
  7. A Little Soldier for Jesus
  8. Jesse James Prayed
  9. Snow Covered Mound
  10. I'll Be With Dad and Mother
  11. Thou Long Expected Jesus
  12. Be Ready to Go
  13. Let Me Walk Lord by Your Side
  14. The Old Crossroad
Disk 3
  1. Hills of Home (A Tribute to Carter Stanley)
  2. Darling Brown Eyes
  3. My Long Skinny Lanky Sarah Jane
  4. Coosy
  5. Midnight Storm
  6. Let's Go to the Fair
  7. Dark Hollow
  8. Dug-gunn Shame
  9. The Kitten and the Cat
  10. California
  11. I Only Exist
  12. Medicine Springs
  13. Footprints in the Snow
  14. Sunny Side of the Mountain
  15. God Gave You to Me
  16. Stone Walls and Steel Bars
  17. I Only Exist


Utgitt 2003 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 3
Antall spor 48 Artist Ralph Stanley
Label King Bestillingsnummer KNG951.2