Pop Art - The Hits (2CD)

Pet Shop Boys

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Go West
  2. Suburbia (Video Edit)
  3. Se A Vida E
  4. What Have I Done To Deserve This?
  5. Always On My Mind
  6. I Wouldn´t Normally Do This Kind Of Thing
  7. Home And Dry
  8. Heart
  9. Miracles
  10. Love Comes Quickly
  11. It´s A Sin
  12. Domino Dancing
  13. Before
  14. New York City Boy (U.S. Radio Edit)
  15. It´s Alright
  16. Where The Streets Have No Name (I Can´t Take My Eyes Off You)
  17. A Red Letter Day
Disk 2
  1. Left To My Own Devices
  2. I Don´t Know What You Want But I Can´t Give It Anymore
  3. Flamboyant
  4. Being Boring
  5. Can You Forgive Her?
  6. West End Girls
  7. I Get Along (Radio Edit)
  8. So Hard
  9. Rent
  10. Jealousy
  11. DJ Culture
  12. You Only Tell Me You Love Me When You´re Drunk
  13. Liberation
  14. Paninaro ´95
  15. Opportunities (Let´s Make Lots Of Money)
  16. Yesterday, When I Was Mad
  17. Single-Bilingual
  18. Somewhere



Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 35 Artist Pet Shop Boys
Label Parlophone Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 72435938842