Porgy & Bess (Remastered) (CD)

Ella Fitzgerald & Louis Armstrong

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Overture
  2. Summertime
  3. I Wants To Stay Here
  4. My Man´s Gone Now
  5. I Got Plenty O´ Nuttin´
  6. Buzzard Song
  7. Bess You Is My Woman Now
  8. It Ain´t Necessarily So
  9. What You Want Wid Bess?
  10. Woman Is A Sometime Thing, A
  11. Oh, Doctor Jesus
  12. Here Come De Honey Man / Crab Man / Oh Dey´s So Fresh And Fine (Strawberry Woman)
  13. There´s A Boat Dat´s Leavin´ Soon For New York
  14. Bess, Oh Where´s My Bess?
  15. Oh Lawd, I´m On My Way



Utgitt 1956 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Ella Fitzgerald & Louis Armstrong, Norman Granz
Label Verve Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1744820