109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Overture
  2. Summertime
  3. I Wants To Stay Here
  4. My Man's Gone Now
  5. I Got Plenty O' Nuttin'
  6. Buzzard Song
  7. Bess, You Is My Woman Now
  8. It Ain't Necessarily So
  9. What You Want Wid Bess?
  10. A Woman Is A Sometime Thing
  11. Oh, Doctor Jesus
  12. Medley: Here Come De Honey Man / Crab Man / Oh, Dey'S So Fresh And Fine
  13. There's A Boat Dat's Leavin' Soon For New York
  14. Bess, Oh Where's My Bess?
  15. Oh, Lawd, I'm On My Way
  16. Summertime


Utgitt 1958 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist Ella Fitzgerald & Louis Armstrong Label Jazz Images
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer 38005