Portrait Of The Artist (CD)

Bob Brookmeyer

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Out Of Nowhere
  2. Damn That Dream
  3. Blues Suite: Introduction And First Movement
  4. Secondt Movement
  5. Third Movement
  6. Fourth Movement
  7. Mellow Drama
  8. It Don´t Mean A Thing (If It Ain´t Got That Swing)
  9. Air Conditioned
  10. This Can´t Be Love
  11. Exactly Like You
  12. The Things I Love
  13. Only When you Are Near
  14. Green Slamps
  15. You´re My Everything
  16. Co-Operation


Utgitt 1960 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Bob Brookmeyer
Label Fresh Sound Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer FSR568