Positive Vibrations (2CD)

Ten Years After

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Nowhere To Run
  2. Positive Vibrations
  3. Stone Me
  4. Without You
  5. Going Back To Birmingham
  6. It´s Getting Harder
  7. You´re Driving Me Crazy
  8. Look Into My Life
  9. Look Me Straight Into The Eyes
  10. I Wanted To Boogie
Disk 2
  1. Rock & Roll Music To The World (Live in Frankfurt)
  2. Once There Was A Time (Live in Frankfurt)
  3. Spoonful (Live in Paris)
  4. I´m Going Home (Live in Paris)
  5. Standing At The Station (Live in Amsterdam)
  6. Sweet Little Sixteen (Live in Atlanta)
  7. Positive Vibrations Radio Advert (1974)


Utgitt 1974 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Ten Years After
Label Parlophone UK Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0825646413423