Power To The People And The Beats: Greatest Hits (CD)

Public Enemy

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Public Enemy No.1
  2. You´re Gonna Get Yours
  3. Rebel Without A Pause
  4. Prophets Of Rage
  5. Bring The Noise
  6. Don´t Believe The Hype
  7. Black Steel In The Hour Of Chaos
  8. Fight The Power
  9. Welcome To The Terrordome
  10. 911 Is A Joke
  11. Brothers Gonna Work It Out
  12. Can´t Do Nuttin´ For Ya Man
  13. Can´t Truss It
  14. Shut ´Em Down
  15. By The Time I Get To Arizona
  16. Hazy Shade Of Criminal
  17. Give It Up
  18. He Got Game



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Public Enemy
Label Def Jam Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9861661