Pretty Ugly (CD)

Knut Reiersrud

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Knut Reiersrud har med sin nye utgivelse gjort det mange av hans tilhengere har ønsket seg og ventet på lenge, nemlig laget en vaskeekte bluesplate.

Knut Borge skriver bl.a. dette i coverteksten: "Nå har han altså laget Pretty Ugly. Han har gjort alt selv, bokstavelig talt, helt fra bunnen av. Han er sin egen rytmeseksjon, sin egen pianist, rytmegitarist, sologitarist, munnspiller og vokalist. Hvorfor? Da jeg spurte, lo han litt og sa noe om at han ville prøve å skape et musikalsk uttrykk som var hundre prosent representativt for ham selv. På Pretty Ugly er Knut Reiersrud tidvis nærmere sitt musikalske utgangspunkt, blues, enn han har vært på ganske lenge. Som en del andre mestermusikere vokste han i sin tid ut av sine tonale barnesko. De ble for trange for ham."

I 1974 hadde Tandberg utviklet en spolebåndsteknologi som gjorde det mulig å gjøre "sound on sound –opptak", dvs at man kunne legge et uttall lydopptak oppå hverandre. Knut utviklet etter hvert et konsept med å spille inn musikk og å skape sitt eget band kun ved hjelp av seg selv og båndspilleren. Hans nye plate, Pretty Ugly, bygger i prinsippet videre på det samme konseptet. Det var Knuts gode venn og samarbeidspartner gjennom mange år, produsenten H.P. Gundersen, som for en tid tilbake overtalte Knut til å forsøke å finne et musikalsk uttrykk fokusert på egne musikalske ideer. Reiersruds utgangspunkt har alltid vært bluesmusikken. På denne platen finner du tolkninger av noen av de låtene han vokste opp med og et knippe nye komposisjoner tuftet på svart musikktradisjon.

Sporliste

 1. Is My Living In Vain
 2. That´s Allright
 3. Too Many Coocks
 4. Rubber & Glue
 5. Tirmagoor
 6. Strawberry Letter 23
 7. Worried Life Blues
 8. Don´t Start Me Talking
 9. You Give Me The Blues
 10. You Can´t Judge A Book By The Cover
 11. Sailing For The Moon
 12. Holy Joe´s

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Knut Reiersrud
Label Kirkelig Kulturverksted Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer FXCD281

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende