Prime Cuts: The Columbia Years 1987-1999 (CD)

Grover Washington Jr.

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Take Five (Take Another Five)
  2. Sacred Kind Of Love
  3. Only For You (Siempre Para Ti Sere)
  4. Please Send Me Someone To Love
  5. Strawberry Moon
  6. Summer Nights
  7. Heat Index
  8. Next Exit
  9. Blues For DP
  10. Soulful Strut (the top down version)
  11. Love In His Infant Eyes, The
  12. Night Fantastic, The
  13. Protect The Dream
  14. My Foolish Heart (bonus track, previously unreleased)



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 14
Artist Grover Washington Jr. Label Columbia
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK748941.2