199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Paradise Is For The Blessed
  2. Good And Faithful Servant, A
  3. Conscience Tells Me No
  4. My Hedonistic Tendencies
  5. All My Dreams Are Dead
  6. Salvador Dali's Garden Party
  7. Man Who Paints The Rainbows, The
  8. What If It's Raining?
  9. Sad Mona Lisa
  10. Engine Driver Song, The
  11. Sometimes I Think You Know Me Better Than I Know Myself
  12. Privilege
  13. Room At The Top Of The Stars, The
  14. This Time There's No Happy Ending
  15. Part One: Fulfilling The Contractual Obligations



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Punk Antall spor 15
Artist Television Personalities Label Fire
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer SFIRE026CD