Profound Mysteries II (MC/Kassett)

Röyksopp

149,50 14950 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Profound Mysteries II er en direkte fortsettelse der den første delen sluttet. De gjennomgående temaene som kjærlighet og tap og fortvilelse og forsoning er pakket inn på et esoterisk vis som et nikk til de artistene og sjangrene som formet oss i de årene som har vært." — Svein Berge & Torbjørn Brundtland
Electropop-legendene Röyksopp annonserer den andre delen av deres ekspansive Profound Mysteries prosjekt, "Profound Mysteries II", som slippes den 19. august. De har allerede sluppet to låter, "Sorry", en ny låt featuring Jamie Irrepresible, og "Unity" featuring Karen Harding.

Berge og Brundtland beskriver Profound Mysteries som det største så langt i Röyksopps karriere. Prosjektet innkapsler både den unike sounden de har brukt flere tiår på å finpusse, samtidig som at de utvider den. Det er et dristig steg for fremtiden, og er en hyllest til alle artistene, sjangrene og musikalske bevegelser som har inspirert dem opp gjennom årene. Det er et prosjekt de har brukt hele livet på å lage (de eldste ideene dateres tilbake til Röyksopps tidlige dager, bokstavelig talt ved hjelp av MIDI-data som først ble komponert av bandet da de var tenåringer på 90-tallet), og det er helt nytt.

Tilbake i tiden pleide Berge og Brundtland å fordype seg i techno-scenen i Tromsø, en sentral epoke i Norges elektroniske musikkhistorie, før de senere dannet Röyksopp i en annen fruktbar og kreativ periode bedre kjent som Bergensbølgen; og mange av artistene fra begge disse miljøene ble senere viktige partnere gjennom Röyksopps karriere. Debutalbumet Melody A.M. fra 2001 ble en stor suksess og førte til en innflytelsesrik karriere som har gitt oss fem studioalbum, dusinvis av internasjonale hitsingler og en rekke med GRAMMY og BRIT nominasjoner og Spellemannspriser. Alt dette uten å nevne alle de titalls remixene de har gjort for artister som Depeche Mode, Beck, Lady Gaga og Coldplay, og deres produksjons- og låtskrivningsarbeid, eller deres tidløse samarbeid med artister som Robyn, Lykke Li og The Knife/Fever Rays egne Karin Dreijer Andersson.

Profound Mysteries er preget av de rike samarbeidene de har fått med seg. Som alltid, så har Berge og Brundtland både skrevet, fremført, spilt inn og mikset mesteparten av platen i Norge, selv om samarbeidene sprer seg fra alle kanter av verden. På denne platen har Röyksopp spilt inn strykere og blås i New York, Berlin og Paris, mens gjestevokalistene både er kjente artister fra Röyksopp universet (Susanne Sundfør) samt nye tilføyelser som Astrid S, Allison Goldfrapp, Beki Mari, Karen Harding, Pixx og Jamie Irrepressible.
Hvert spor har et unikt utvidet kreativt univers, akkompagnert av en unik "artefakt" og en "visualiser" skapt av den australske samtidskunstneren Jonathan Zawada, samt en kortfilm laget i samarbeid med det skandinaviske produksjonsbyrået Bacon
Sporliste
  1. Demiclad Baboons
  2. Let's Get It Right (Feat. Astrid S)
  3. Unity (Feat. Karen Harding)
  4. Oh, Lover (Feat. Susanne Sundför)
  5. Sorry (Feat. Jamie Irrepressible)
  6. Control
  7. It Was a Good Thing (Feat. Pixx)
  8. Remembering the Departed
  9. Tell Him (Feat. Susanne Sundför)
  10. Some Resolve
Produktfakta
Utgitt 2022 Format MC/Kassett
Sjanger Electronica Antall disker 1
Artist Röyksopp Bestillingsnummer 5060236637116

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i