Proud Mary: Bell Sessions (CD)

Solomon Burke

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Proud Mary
  2. These Arms Of Mine
  3. I´ll Be Doggone
  4. How Big A Fool (Can A Fool Be)
  5. Don´t Wait Too Long
  6. That Lucky Old Sun
  7. Uptight Good Woman
  8. I Can´t Stop
  9. Please Send Me Someone To Love
  10. What Am I Living For
  11. She Thinks I Still Care - (previously unreleased)
  12. I´m Gonna Stay Right Here
  13. Generation Of Revelations, The
  14. In The Ghetto
  15. God Knows I Love You
  16. Mighty Quinn, The - (previously unreleased)
  17. Change Is Gonna Come, A - (previously unreleased)


Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Solomon Burke
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SUZ11079.2