Proud Sponsors Of Boredom (CD)

Kill The Young

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. All By Myself (part I)
  2. Saturday soldiers
  3. She´s Got It All
  4. We Are The Birds And The Bees, We Are The Telephone Trees
  5. Biting The Bullet
  6. Mis-education
  7. The Television Show
  8. Skin & Bones
  9. Dial S For Saviour
  10. Travesty
  11. Nothing Left To Write
  12. When The Sun Dies
  13. All By Myself (part III)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Kill The Young
Label Discograph Leverandør Gardners
Bestillingsnummer 6135362CD