Proudly Presents A Guide To Love, Loss & Desperation (CD)

The Wombats

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tales Of Girls, Boys And Marsupials
  2. Kill The Director
  3. Moving To New York
  4. Lost In The Post
  5. Party In A Forest (Where´s Laura?)
  6. School Uniforms
  7. Here Comes The Anxiety
  8. Let´s Dance To Joy Division
  9. Backfire At The Disco
  10. Little Miss Pipedream
  11. Dr Suzanne Mattox PhD
  12. Patricia The Stripper
  13. My First Wedding/Tales Of Girls, Boys And Marsupials (Reprise)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Wombats
Label 14th Floor Records/Atlantic Leverandør Import
Bestillingsnummer RRD179192.2