Psychedelic Sundae: The Best Of Vanilla Fudge (CD)

Vanilla Fudge

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Keep Me Hangin' On (single version)
  2. Where Is My Mind
  3. Look Of Love, The
  4. Ticket To Ride (previously unreleased single mix)
  5. Come By Day, Come By Night (bonus track)
  6. Take Me For A Little While (single remix)
  7. That's What Makes A Man
  8. Season Of The Witch
  9. Shotgun (single version)
  10. Thoughts
  11. Faceless People (bonus track)
  12. Good Good Lovin'
  13. Some Velvet Morning
  14. I Can't Make It Alone (single version)
  15. Lord In The Country (single version)
  16. Need Love
  17. Street Walking Woman (bonus track)
  18. All In Your Mind (previously unreleased, bonus track)



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 18
Artist Vanilla Fudge Label Rhino
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0081227115425