Pt. IV: A New Beginning (CD)

Torch

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I 2006 debuterte trondheimsbandet Torch med den særdeles lovende hardcore/metal/emo-blandingen Death To Perfection. Når de her følger opp er det med et andrealbum som ble skapt under stadig vanskeligere omstendigheter. Først ble skriveprosessen hemmet av opptil flere oppløsninger av bandet, deretter mistet vokalist Marius søsteren sin på ytterst tragisk vis - en hendelse som selvfølgelig satte sterkt preg på både band og album. Men Torch kommer utrolig nok musikalsk styrket ut av det hele, og Pt. IV: A New Beginning er en utgivelse med mer energi, intelligens og trøkk enn noen kunne ha forestilt seg. Dette er intens, støyende metalcore og screamo, elegant balansert med klokkeklar meloditeft og bortimot perfekt timede hvileskjær.

Albumet er stort sett produsert av bandet selv, med miksehjelp av Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Sepultura) og genial mastring av Alan Douches (Mastodon, Converge).

Sporliste

 1. Phase Reverse
 2. Lust Trigger
 3. Shoot The Dead
 4. Wake Me When It´s Over
 5. Drowned
 6. Then Drained
 7. Cause Of Death
 8. Give Life To Evolet
 9. Creamed Cheese & Ritalins
 10. Dreams And Escape Pods
 11. Hathem

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Torch
Label MBN Bestillingsnummer N501202

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende