Pure BS - Deluxe Edition (USA-import) (CD)

Blake Shelton

219,00 21900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

This deluxe edition features three previously unreleased tracks "Chances," "I Can't Walk Away" and the new single, a filled-with-strings cover of the Mic Michael Buble adult contemporary hit "Home."

  1. This Can't Be Good
  2. Don't Make Me
  3. The More I Drink
  4. I Don't Care
  5. She Don't Love Me
  6. Back There Again
  7. It Ain't Easy Bein' Me
  8. What I Wouldn't Give
  9. I Have Been Lonely
  10. She Can't Get That
  11. The Last Country Song (feat. John Anderson & George Jones)
  12. Chances
  13. I Can't Walk Away
  14. Home
Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Artist Blake Shelton Bestillingsnummer WB440060.2