Pushin' Too Hard: The Best Of The Seeds (2CD)

The Seeds

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Pushin' Too Hard
  2. No Escape
  3. Can't Seem To Make You Mine
  4. Try To Understand
  5. Nobody Spoil My Fun
  6. Lose Your Mind
  7. It's A Hard Life
  8. Other Place
  9. Mumble Rumble (live)
  10. You Can't Be Trusted
  11. Excuse Excuse
  12. Daisy Mae
  13. Night Time Girl
  14. Evil Hoodoo
  15. Mr Farmer
  16. Satisfy You
  17. Pictures And Designs
  18. Tripmaker
  19. I Tell Myself
  20. Faded Picture
  21. Rolling Machine
  22. Just Let Go
  23. Up In Her Room
  24. 900 Million People Daily All Making Love (live)
Disk 2
  1. Thousand Shadows
  2. March Of The Flower People
  3. Travel With Your Mind
  4. Flower Lady And Her Assistant
  5. Now A Man
  6. Two Fingers Pointing At You
  7. Where Is The Entrance Way To Play
  8. Wind Blows Your Hair
  9. Six Dreams
  10. Fallin'
  11. Pretty Girl
  12. Moth And The Flame
  13. I'll Help You (Carry Your Money To The Bank)
  14. Plain Spoken
  15. One More Time Blues
  16. Creepin' About
  17. Fallin' Off The Edge
  18. Wild Blood
  19. She'd Wrong
  20. Chocolate River
  21. Sad And Alone
  22. Mr Farmer (live)
  23. Satisfy You (live)
  24. Can't Seem To Make You Mine (live)
  25. Pushin' Too Hard (live)


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 49 Artist The Seeds
Label Music Club Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MLX39.2