Putumayo Presents Jazz (CD)

Diverse Jazz

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Baby Just Cares for Me - Nina Simone
  2. ’Deed I Do - The King Cole Trio
  3. ’Tain’t No Use - Maxine Sullivan
  4. I was Doing All Right - Louis Armstrong & Oscar Peterson
  5. Someone to Watch over Me - Zoot Sims and the Gershwin Brothers
  6. There Will Never Be Another You - Chet Baker
  7. It Don’t Mean a Thing (If It Ain´t Got That Swing) - Anita O’Day
  8. The Sermon - Hampton Hawes
  9. They Say It’s Spring - Blossom Dearie
  10. Don’t Get around Much Anymore - Mose Allison
  11. Waltz for Debby - Cannonball Adderley with Bill Evans
  12. Lover, Come Back To Me - Billie Holiday


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Diverse Jazz
Label Putumayo Leverandør Import
Bestillingsnummer PUT309.2