Queen Of Soul...With Bonus Tracks (CD)

Etta James

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Bobby Is His Name
  2. I Wish Someone Would Care
  3. That Man Belongs Back Here With Me
  4. Somewhere Out There
  5. Breaking Point
  6. Flight 101
  7. Loving You More Every Day
  8. Do Right
  9. I Worry About You
  10. Mellow Fellow
  11. You Got Me Where You Want Me
  12. Only Time Will Tell
  13. Pushover
  14. You Can´t Talk To A Fool
  15. Would It Make Any Difference To You
  16. Stop The Wedding
  17. How Do You Speak To An Angel
  18. Be Honest With Me
  19. Pay Back
  20. Lover Man (Oh, Where Can You Be)
  21. Two Sides (To Every Story)
  22. Tomorrow Night
  23. I Can´t Hold It In Anymore
  24. I Won´t Cry Anymore


Utgitt 1965 Reutgitt 2012
Format CD Sjanger Blues
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Etta James Label Kent/Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDKEND377