Quentin Tarantino's Once Upon A Time In Hollywood (Original Soundtrack) (UK-import) (CD)


169,50 16950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Personally curated by Quentin Tarantino himself, the Once Upon a Time in Hollywood Original Motion Picture Soundtrack is a love letter to the music of 1960s-era Hollywood. Featuring over 20 standout tracks from artists such as Paul Revere & The Raiders, Deep Purple and Neil Diamond, the album creates a true time capsule of a golden era of filmmaking.


  1. Treat Her Right - Roy Head & The Traits
  2. Ramblin' Gamblin' Man - The Bob Seger System
  3. Boss Radio Feat. Humble Harve
  4. Hush - Deep Purple
  5. Mug Root Beer Advertisement
  6. Hector - The Village Callers
  7. Son Of A Lovin' Man - Buchanan Brothers
  8. Paxton Quigley's Had The Course (From The MGM Film Three In The Attic) - Chad & Jeremy
  9. Tanya Tanning Butter Advertisement
  10. Good Thing - Paul Revere & The Raiders
  11. Hungry - Paul Revere & The Raiders
  12. Choo Choo Train - The Box Tops
  13. Jenny Take A Ride - Mitch Ryder And The Detroit Wheels
  14. Kentucky Woman - Deep Purple
  15. The Circle Game - Buffy Sainte-Marie
  16. Boss Radio Feat. The Real Don Steele
  17. Mrs. Robinson - Simon & Garfunkel
  18. Numero Uno Advertisement
  19. Bring A Little Lovin' - Los Bravos
  20. Suddenly / Heaven Sent Advertisement
  21. Vagabond High School Reunion
  22. KHJ Los Angeles Weather Report
  23. The Illustrated Man Advertisement / Ready For Action
  24. Hey Little Girl - Dee Clark
  25. Summer Blonde Advertisement
  26. Brother Love's Traveling Salvation Show - Neil Diamond
  27. Don't Chase Me Around (From The MGM Film Gas-S-S-S) - Robert Corff
  28. Mr. Sun, Mr. Moon - Paul Revere & The Raiders (Feat. Mark Lindsay)
  29. California Dreamin' - Jose Feliciano
  30. Dinamite Jim (English Version) - I Cantori Moderni Di Alessandroni
  31. Ou Keep Me Hangin' On (Quentin Tarantino Edit) - Vanilla Fudge
  32. Miss Lily Langtry (Cue From The Life And Times Of Judge Roy Bean) - Maurice Jarre
  33. KHJ Batman Promotion


Utgitt 2019 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Antall spor 33 Artist Filmmusikk
Bestillingsnummer 19075972862

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også