Quiet Places (CD)

Buffy Sainte-Marie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Why You Been Gone So Long
  2. No One Told Me
  3. For Free
  4. She'll Be Comin' Round The Mountain When She Comes
  5. Clair Vol's Young Son
  6. Just That Kind Of Man
  7. Quiet Places
  8. Have You Seen My Baby (Hold On)
  9. There's No One In The World Like Caleb
  10. Civilization
  11. Eventually
  12. Jewels Of Hanalei, The



Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Buffy Sainte-Marie Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer VAN79330.2