Quilter: Complete Folk-Song Arrangements (CD)

David Wilson-Johnson

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. No. 1, Drink to me only with thine eyes (wds Jonson)
  2. No. 2, Over the mountains (wds from Percy's 'Reliques')
  3. No. 3, My Lady Greensleeves (wds. Irvine)
  4. Believe me, if all those endearing young charms (wds T Moore)
  5. Oh! 'tis sweet to think (wds T Moore)
  6. Ye banks and braes (wds R Burns)
  7. Charlie is my darling (wds anon)
  8. Ca'the yowes to the knowes (wds R Burns)
  9. The jolly miller (wds anon)
  10. No. 13, Barbara Allen (wds. traditional)
  11. Three poor mariners (wds anon)
  12. Since first I saw your face (wds anon)
  13. Little Moth
  14. Love calls through the summer night
  15. If love should pass me by
  16. Le pauvre laboureur
  17. L'amour de moi
  18. Joli mois de mai
  19. The Rose of Tralee
  20. Come Lady-Day
  21. The Starlings
  22. To Harebell by Graveside
  23. It was a lover and his lass
  24. Where Go the Boats?
  25. Windy Nights
  26. Summer Sunset
  27. Daisies after rain
  28. My heart adorn'd with thee
  29. The Passing Bell
  30. Blossom-Time
  31. Daisies after rain (solo version)
  32. Weep you no more
  33. I gotta robe
  34. Tis St Valentine's Day
  35. What will you do, love?
  36. The ash grove (wds R Bennett)
Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 36 Artist Amanda Pitt, David Owen Norris, David Wilson-Johnson, Joanne Thomas, Philip Langridge, Roger Quilter
Label Naxos Bestillingsnummer 8557495